Storgatan 98B

Storgatan 98B

Centrum, Ängelholm

Nu ges möjligheten att förvärva en av de åtråvärda treorna på första våningen i välmående Brf Gustenborg. Med sitt centrala läge erbjuder lägenheten ett optimalt boende, för yngre såväl som äldre. Genomgående ljus och fräsch interiör med inglasad balkong, modernt kök och helkaklat badrum med tvättmaskin. Sällsynt låg månadsavgift och direkt närhet till allt vad staden har att erbjuda. Varmt välkomna!

Fakta

Utgångspris
1 795 000 kr
eller bud
Månadsavgift

3 646 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

227 259 kr

Andelstal

1.21089 %

Rum

3 st

Sovrum

2 st

Boarea

70 m²

Våningsplan

1 / 4

Hiss

Nej

Byggnadsår

1963

Fastighetsmäklare

Profil

Johan Sandgren

0768-847 960

johan@kustmaklaren.com

Övrigt

Nya och ljudisolerande fönster och balkongdörrar - 2021. Inglasad balkong i solsäkert sydvästläge. Lägenhetsförråd och matkällarförråd i källaren. Biluppställningsplats finns att hyra á 120 kr/mån. Separat kö. Biluppställningsplats med laddstolpe finns att hyra. Separat kö. Garage finns att hyra. Separat kö. Stora tvättstugor i angränsande byggnad. Säkerhetsdörr - 2012. I avgiften ingår tv-kanaler (basutbud + 8 valfria tv-kanaler) samt bredband 100 mbit/s via fiberkabel. Föreningen har installerat solceller och tagit över alla abonnemang för hushållsel. Lägenhetsinnehavarna faktureras för förbrukad hushållsel.

Kökstyp

kök.

Rum

 • Entré

  Trapphusen är låsta dygnet runt och utrustade med ett modernt passérsystem med porttelefon och dörrautomatik. Bara en halvtrappa upp möts vi av en snygg säkerhetsdörr och innanför den en rymlig hall med ljust laminatgolv, bra plats för avhängning och en praktisk klädkammare.

 • Kök och matplats

  Köket renoverades 2017. Ett vitt IKEA-kök med släta vita luckor, bänkskivor av laminat och bra skåpsförvaring. Vitvaror i form av spis, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Klinkergolv och praktisk köksö som ger extra arbetsyta och inbjuder till ett par matplatser. Ön står på hjul och kan med enkelhet flyttas runt.

 • Sorum 1

  Rejält sovrum med ljust laminatgolv och hel garderobsvägg.

 • Badrum

  Badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte 2005. Helkaklat i neutrala toner med vägghängd wc, tvättställ, spegelskåp, duschhörna bakom glasdörrar och tvättmaskin.

 • Sovrum 2

  Bra sovrum som vetter mot innergården med vita väggar och ljust laminatgolv.

 • Vardagsrum

  Generöst vardagsrum med plats för soffhörna såväl som matsalsmöblemang. Parkettgolv och utgång till den solsäkra inglasade balkongen med utsikt mot föreningens innergård.

Månadsavgift

3 646 kr/mån

inkl. värme, VA, tv och bredband via fiberkabel

Indirekt nettoskuldsättning

227 259 kr

Baserat på årsredovisning för 2022/2023.

Bredband

Bredband och digital-tv via fiberkabel ingår i månadsavgiften.

Ventilation

Mekanisk frånluft.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 15/3 2022

Klass

C

Förbrukning

78 kWh/kvm per år

Drift per år

Försäkring

1 200 kr

Elförbrukning

3 600 kr

Summa

4 800 kr

Byggnad

Byggår

1963

Förening

Namn

BRF Gustenborg.

Organisationsnr

739400-1072.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angivet.


KartaBilder